Треньорът на Хебър – Владимир Манчев, говори след победата на

...
Треньорът на Хебър – Владимир Манчев, говори след победата на
Коментари Харесай

Владо Манчев: Едва ли хората са се забавлявали

Треньорът на Хебър – Владимир Манчев, приказва след успеха на тима му над Славия при визитата на тима в София с 1:0. Манчев призна, че не са се видели доста футболни неща в столицата, само че приема трите точки, които са „ жизненоважни “ за тима от Пазарджик.

„ Имахме огромна упоритост да се проявим на равнище през днешния ден, Славия е добър тим, само че опитахме да не им позволим да играят тяхната си игра. До известна степен нещата, които тренирахме, се получиха. Днес и двата тима бяха затруднени от терен и вятърът, който пречеше на изявите на играчите “, стартира Манчев.

„ За нас беше значимо да подобрим представянето си в отбрана, защото допускахме обикновени неточности до момента и нелепи голове. Работим непрекъснато. Имам забележки към някои отигравания в офанзива. Много е мъчно да играеш в тези условия в България, защото времето не подготвя да се виждат хубави игри. Едва ли са се забавлявали хората по трибуните, само че това са изискванията “.

„ За нас точките са жизненоважни. Каквото и да приказваме за игра и прогрес, а не печелиш точки, всичко се обезсмисля. За страдание двамата, които „ висяха “ с картони, получиха и против Левски ще дадем най-хубавото от себе си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР