Треньорът на Хебър – Любослав Пенев, говори пред репортери след

...
Треньорът на Хебър – Любослав Пенев, говори пред репортери след
Коментари Харесай

Любо Пенев: Хебър заслужено остава в елита

Треньорът на Хебър – Любослав Пенев, приказва пред кореспонденти след спасението на неговия тим, което стана факт при триумфа с 3:1 над Берое.

Пенев отхвърли още веднъж да разяснява своето бъдеще, наблягайки, че сделката му с клуба от Пазарджик е до края на сегашния сезон, който за отбора на процедура завърши.

„ Добре го видях дуела, доста добре. Това беше един тим, който летеше към Втора лига, само че с работа и схващане от футболистите постигнахме този резултат. Преди мача този и предходният, то нямахме доста варианти. Преди този мач имахме две варианти – избавяне или бараж. Това го постигнахме и съм удовлетворен, че в този момент ще имат 4-5 дни повече отмора “, стартира Пенев пред репортерите.

„ Заслужено ще остане Хебър в елита. Нищо не ми е коствало, аз си обичам работата и отстранявам доста време за футбол. За мен това беше едно забавно предизвикателство. Според мен няма дузпа и не е антигерой Марк. Пресилена дузпа, а и съдията се забави доста време да гледа, сякаш беше доказана. Всички момчета са герои. Без значение какъв брой играят или не. Подготвям ги по идентичен метод всички “.

„ До края на сезона ми е ангажимента. Аз съм свободен, само че не знам какви са проектите на клуба, тъй че това е бъдеща тематика. Най-важното беше да реализираме резултати и да играем добре. Хебър да остане и продължи в елита “, приключи Любослав Пенев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР