Треньорът на Гьозтепе - Станимир Стоилов, говори пред медиите след

...
Треньорът на Гьозтепе - Станимир Стоилов, говори пред медиите след
Коментари Харесай

Станимир Стоилов каза кога играчите на Гьозтепе ще започнат да го обичат

Треньорът на Гьозтепе - Станимир Стоилов, приказва пред медиите след успеха с 2:1 над Сакаряспор като посетител. Двубоят беше първи формален за тима през 2024, а с триумфа " Гьоз-Гьоз " излезе на второ място във краткотрайното класиране на Първа лига на Турция с 35 точки. 

На конференцията след мача Мъри показа, че треньорите на Гьозтепе непрекъснато желаят от играчите да се усъвършенстват и да стават по-добри. Стоилов добави, че не желаят от неговите футболисти да го обичат, а това би могло да стане, когато тимът влезе в Суперлигата. 

" Сакаряспор не беше губил в последните 11-12 мача. Ние обаче успяхме да ги победим и това беше значима победа за нас. Винаги ще продължаваме да се подобряваме в тренировките и по време на мачовете ", сподели Мъри. 

" Няма потребност моите играчи да ме обичат. Те може да стартират да ме обичат, когато стигнем до Суперлигата. За мен значимото е, че футболистите ми напредват всеки ден, във всяка подготовка, във всеки мач, постоянно. Те би трябвало да се усъвършенстват и постоянно да демонстрират най-хубавото за Гьозтепе ", съобщи още Стоилов. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР