Треньорът на френския футболен отбор Олимпик Лион Лоран Блан призна,

...
Треньорът на френския футболен отбор Олимпик Лион Лоран Блан призна,
Коментари Харесай

Блан иска нови в Лион

Треньорът на френския футболен тим Олимпик Лион Лоран Блан призна, че чака нови попълнения за отбора през месец януари. Той направи това на конференция преди мача на тима с Клермон в неделя.

" Може би в състава ще се върне Усем Ауар, само че другояче лазаретът ни е цялостен. Това е проблем на всички треньори. Ще бъдем против Клермон със състава, който завоюва против Брест, само че може да има и приятни изненади ", надява се международният първенец с Франция от 1998 година.

" В предходния мач бяхме положителни, дори доста положителни в офанзива. Да правиш играта изисква придвижване, вдишване на опасности, добра физическа форма. По-добри сме към този момент в притежанието на топката. Това се видя в края на мача, защото в тренировките ни се получаваше от дълго време. За сметка на това би трябвало да се подобряваме в отбрана ", счита треньорът.

" Оставихме доста пространства на съперника. Добре, създадохме положения, вкарахме голове, само че би трябвало да сме доста по-солидни откъм гърба, тъй като не е неразрешено да се печелят мачовете с 1:0. Ще имаме потребност от добра отбрана през втория полусезон ", сподели Блан.

" Имам предпочитание за някои неща по време на трансферния прозорец и това предпочитание е споделено. Искаме да подобрим тима, да. С Брюно Шейру сме единомислещи за изборите, за зоните, в които би трябвало да се подсилим. Няма да е елементарно, само че би трябвало да го създадем. И би трябвало да го създадем бързо. Потвърждавам, че имаме хрумвания. Искаме опит, темперамент и експанзия ", призна експертът.

Автор: Христо Бонински, Българска телеграфна агенция
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР