Треньорът на Флуминензе Фернандо Диниз беше назначен за временен селекционер

...
Треньорът на Флуминензе Фернандо Диниз беше назначен за временен селекционер
Коментари Харесай

Бразилия назначи временен селекционер, докато чака Анчелоти

Треньорът на " Флуминензе " Фернандо Диниз беше назначен за краткотраен селекционер на бразилския народен тим по футбол. Бразилската федерация (CBF) се надява да стигне до договорка с, който обаче към момента води " Реал " (Мадрид).

Диниз подписа контракт за една година, който ще стартира от мачовете от квалификациите за международното състезание през 2026. Първите мачове от квалификациите са през септември.

" Това е фантазия за всеки. Чест и огромна горделивост е да послужвам на националния тим. Това се случи след общи старания на федерацията и " Флуминензе ". Убеден съм, че имаме всичко нужно, с цел да създадем по този начин, че да работи ", сподели Диниз.

Бразилската федерация намерено приказва за Анчелоти, а неотдавна президентът ѝ Едналдо Родригес съобщи, че италианецът ще е отпред на Бразилия на Копа Америка 2024, която стартира на 20 юни в Съединени американски щати.

Вестник " Глобо " обаче заяви, че детайлите по контракта на Анчелоти и началната му дата към момента не са конкретизирани. Треньорът има контракт с " Реал " до 2024 и съобщи, че ще го извърши.

Бразилия е без селекционер след оставката на Тите, който напусна след на четвъртфиналите на международното състезание в Катар през 2022. Петкратните международни първенци бяха водени от селекционера на младежкия народен тим Рамон Менезес на последните.

Диниз ще продължи да води и " Флуминензе ", до момента в който е селекционер на националния отбор.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР