Треньорът на ФК Шкупи Джихат Арслан говори за съперничеството с

...
Треньорът на ФК Шкупи Джихат Арслан говори за съперничеството с
Коментари Харесай

Треньорът на ФК Шкупи Джихат Арслан: Левски е сериозен отбор, трябва ни нова стратегия

Треньорът на ФК Шкупи Джихат Арслан приказва за съперничеството с Левски на конференцията преди първия дуел в Скопие от втория кръг на Лигата на конференциите на следващия ден вечер.

" Разбира се, че Левски е по-силен противник от предходния ни (бел. ред. - литовския Хегелман). Това са други мачове и ни е нужна нова тактика. Цялата идея за мача се трансформира и и се приготвяме с мисъл за противника. Левски е сериозен тим, от години са в евротурнирите. Те играят атакуващ футбол и имат подобаващи футболисти за това. Ние показахме недостатъци и би трябвало да изправим това. Ще се опитаме да бъдем по-креативни ", съобщи треньорът Арслан.

" Отборът ни играе техничен футбол, а това мъчно се реализира на терена, изключително против първокласен противник. Когато спечелиш с 5:0 има повече стрес, в сравнение с наслада. Написахме история с този резултат, само че това е просто достижение и продължаваме напред. Левски е клуб с история, който има млад състав със междинна възраст от 23 години. Вратарят им е единствено на 18 години, а към този момент цената му е 1,5 милиона евро. Ние също сме нов тим, като преди междинната ни възраст беше 28, а в този момент е 24 години. С твърдоглав труд можем да реализираме нещо, което към момента не е постигано. Моята цел е освен да избера стартовите 11, само че и да заложа на запаси, които за половин час игра могат да дадат най-хубавото от себе си ", сподели Арслан.

Джихат Арслан прикани и почитателите на тима да бъдат многочислени на мача на следващия ден вечер и да поддържат тима.

" След дуела с Хегелмна всички сме фокусирани върху този мач. С помощта на почитателите се надяваме на позитивен резултат. Този тим на Шкупи е кадърен на триумфи и ще го потвърдим още на следващия ден ", сподели халфът на македонците Али Адем.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР