Треньорът на Етър (Велико Търново) Станислав Генчев и футболистите Георги

...
Треньорът на Етър (Велико Търново) Станислав Генчев и футболистите Георги
Коментари Харесай

Етър: Берое няма с какво да ни изненада, не се страхуваме от тях

Треньорът на Етър (Велико Търново) Станислав Генчев и футболистите Георги Сърмов и Яни Пехливанов дадоха конференция преди утрешното домакинство на Берое. Срещата на " Ивайло " е в петък от 17,15 часа.

" Очаквам да спечелим три точки. Тук на нашия стадион " Ивайло " играем много сполучливо. Предстоят ни пет извънредно тежки мача против водещи тимове и би трябвало да използваме всяка опция да трупаме точки.

Ние сме добре готови физически и не ме тормози, че имахме мач в понеделник. Групата ни от играчи е много огромна, тъй че където имаме проблеми, можем да сменяем даден футболист. Сгъстеният цикъл не ме тормози. Венци Василев към момента не е изцяло възобновен и сигурно пропуща утрешния мач. Други отсъстващи няма.

От години Берое е един от най-хубавите тимове в България, заслужава почитание и почит, само че ние не се опасяваме от тях. Познаваме се добре - и ние тях, и те нас.

 Балъков: За един тим най-важна е основата, а в Етър я има
Красимир Балъков похвали играчите на Етър за непримиримостта и желанието

" Загубихме две точки против Септември ", съобщи легендата на българския футбол

Не съумяваме да осъществяваме всичките си положения, само че това ще се поправи. За мен по-важно е да сътворяваме положения, когато ги има, те ще се осъществят. Винаги има какво да се работи във всички звена, пристигнаха доста нови футболисти и синхронът би трябвало да се построява. Един от проблемите ни бяха статичните положения - Пирин и Славия ни вкараха по този начин, само че наблегнахме на това и оправихме нещата, уповавам се и на следващия ден да е по този начин. Като цяло синхронът в отбраната и халфовата линия се отразява добре ", разяснява треньорът Станислав Генчев.

" Берое е един от положителните тимове в България, аз имах опция да бъда там за малко, въпреки и при други хора. Като качество са положителни, реализираха в този момент хубави резултати - ще ни бъде мъчно, само че ние ще излезем за победа. Адаптирах се в Етър, с множеството от момчетата се познавам. Единствено би трябвало да понатрупам игрова процедура и да усъвършенствам физическото си положение. Проблемът с ръката не повлия на формата ми, само че тази нелепа контузия ми попречи да дебютирам за Етър много по-рано. Вече всичко е наред и не ми пречи да играя ", показа Георги Сърмов.

" Надявам се да запазим същата игра от досегашните мачове и да гоним успеха. Лично аз се усещам доста добре в Етър - и като акомодация в тима, и физически ", добави бранителят Яни Пехливанов.

От Етър приканиха почитателите да дойдат и да поддържа тима против Берое на следващия ден.

 Треньорът на Етър: Знаехме добре, че Галчев е занаятчия на фауловете
Иван Вутов: Все още не сме разкрили цялостния си капацитет

" Щеше да е по-добре, в случай че имаше повече качество в нашия тим "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР