Треньорът на Етър Светослав Петров призна, че отборът му има

...
Треньорът на Етър Светослав Петров призна, че отборът му има
Коментари Харесай

Светослав Петров: Толкова са ни възможностите, жал ми е за играчите

Треньорът на Етър Светослав Петров призна, че тимът му има проблем след следващата загуба.

" Болярите " отстъпиха в семейството си на Левски.

" Нямахме и шанс в някои обстановки. При гола желая още веднъж да видя обстановката. За мен имаше корнер, само че и по-късно топката рикошира в Жоро Ангелов, другояче отиваше в ръцете на вратаря. След това е обикновено силата с играта на Левски да се промени и да стане друга. През първото полувреме бяхме по-плахи, по-респектирани от съперника. Имахме проблеми при първото допиране, набутвахме се в пресата на Левски ", призна Петров след мача.

Наставникът се надява новоизбрания президент на Българския футболен съюз Георги Иванов да направи промени в българския футбол.

" Ние си имаме проблеми, които би трябвало да позволяваме. Толкова са ни опциите. Мен ми е жалост за играчите и ме е гняв, тъй като вършим доста работа. Явно имаме и ментален проблем, защото не можем да задържим резултата, щом стартираме да губим. Искрено се надявам да има промени в български футбол след избора на нов президент, тъй като в случай че продължаваме както до момента, нищо положително не ни чака ", сподели още някогашният халф на ЦСКА и на националния тим.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР