Треньорът на Етър Емануел Луканов коментира загубата с 1:2 от

...
Треньорът на Етър Емануел Луканов коментира загубата с 1:2 от
Коментари Харесай

Луканов: Все нещо малко не ни достига

Треньорът на Етър Емануел Луканов разяснява загубата с 1:2 от Черно море. Специалистът беше на мнение, че все нещо малко не доближава на неговия тим. " Болярите " поведоха в днешната среща, само че позволиха поврат. 

" Разочаровани сме, тъй като дадохме много от себе си. Поведохме в резултата, а първото полувреме не трябваше да приключва по този начин. Все нещо малко не ни доближава да вкараме гол. Черно море може би имаше повече опит. Още не сме налучкали ритъма в А група. Представянето е неповторимо, само че не взимаме нищо. Следващият мач е в рубрика наложителни ", стартира Луканов. 

" Работим. Отложеният мач не може да се каже дали е повлиял позитивно или негативно. На този стадий не чакаме нови попълнения ". 

" Мачът с Берое е в рубрика наложителни, би трябвало да вземем три точки. Със Славия не заслужавахме да загубим, през днешния ден също. С един корнер и едно центрирани ни пробиха ", продължи той. 

" Не знам какво да кажа за обстановката с Будинов. Вместо да вкараме гол, става травма. Късмет ли е..? Не знам и аз какво да кажа ", приключи той. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР