Треньорът на Дунав Людмил Киров заяви пред Тема Спорт, че

...
Треньорът на Дунав Людмил Киров заяви пред Тема Спорт, че
Коментари Харесай

Людмил Киров: По-зле не може да стане, всичко е една голяма лъжа

Треньорът на Дунав Людмил Киров съобщи пред " Тема Спорт ", че е гневен от неналичието на развиване към бъдещето на клуба. На тима се дължат по 2 заплати, а единствените пари, получени до момента, са от отпуснатите от общината 90 000 лв.. Говореше се, че русенци ще имат нови притежатели, само че до този миг те не са официализирани.

" Страшно доста проблеми имаме от 8 месеца насам. Нищо ново не се случва в Дунав и това е най-лошото. Идват значими мачове, а никой не го интересува това нещо. Момчетата си желаят заработеното. За две заплати става въпрос. Единствените пари, които получихме до момента, бяха от общината. Нищо на нищото. Всеки си играе някакви филмчета и нищо не се случва. Станахме чакалня. Аз съм треньор, само че към този момент съм безпомощен. Каквото решат да вършат играчите - това ", съобщи Киров.

" Аз съм напълно зад тях и съм съпричастен. Спрени са им телефоните, квартирите, цялостно безсрамие! Живеем в 21-ви век и се води, че играем в Първа професионална лига. Пристигаха тука всякакви шейхове, не знам си какви. Едно огромно лъгане е всичко, аз такова нещо не съм виждал. Закъде да се спасяваме? Няма никакъв смисъл. Ако ще я караме по този начин, няма смисъл. По-зле не може да стане, просто стигнахме дъното на дъното. Всичко в Дунав е една огромна неистина! Казвам ги тези неща, тъй като съм пряк. Не мога повече да устоявам. Договорът ми изтича и това е. Удължил съм го до края на сезона и толкоз. Не мога да се занимавам повече, да идва, който желае ", сподели още Людмил Киров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР