Треньорът на Черно море Тича Дарин Великов отдаде на значително

...
Треньорът на Черно море Тича Дарин Великов отдаде на значително
Коментари Харесай

Дарин Великов: Няма от какво да се срамуваме, Левски е фаворит

Треньорът на Черно море Тича Дарин Великов отдаде на доста по-късия състав загубата с 63:83 на неговия отбор при гостуването на Левски Лукойл. В столичната зала " Универсиада " варненци отстъпиха с разлика в първия четвъртфинал от шампионата за Купата на България. Този дуел бе първо домакинство за " сините " след идването на новия огромен спонсор в тима.

" Не мога да разясня Левски. Мога да разясня нашия тим. Много мощно първо полувреме. Липсата на ротация, изключително на външните състезатели, докара до неприятни решения, отмалялост. Някои от играчите се наложи да играят по 35-36 минути, което в актуалния баскетбол е невероятно. Ниска ефикасност през третата и четвъртата част. Спадна ни доста успеваемостта. Опитахме се, само че не се получи ", сподели Великов за срещата.
 Левски Лукойл - Черно море @@@
" Черно море няма от какво да се срами от този мач. Момчетата направиха това, което зависи от тях. Ще се постараем да имаме цялостна зала на реванша, да играем баскетбол. Отдавна заявих, че Левски е любимец. Надявам се, играта ни да не бъда единствено 20 минути, както бе в днешния мач. Имаме контузени състезатели. Със селекцията, която имаме, всеки един отсъстващ тежи ужасно доста. Трябваха ни ужасно доста и Ники Грозев, и Боцка ", продължи той.

" Надявам се да сме в цялостен състав идната седмица На огромен клуб като Левски му би трябвало и огромен спонсор. Не би трябвало да имаме никакви подозрения ", добави Великов.

" Браво на господин Златев и на Тити Папазов. И на Тошко Стойков. Дано това да помогне и на останалите тимове да си намерят компании като Лукойл, където има една сигурност. Дано повлияе позитивно на всички ", приключи опитният треньор.

Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР