Треньорът на Черно море остана разочарован от загубата от Арда

...
Треньорът на Черно море остана разочарован от загубата от Арда
Коментари Харесай

Илиан Илиев: В такива мачове трябва да имаш и късмет

Треньорът на Черно море остана отчаян от загубата от Арда с 0:1 в Кърджали.

„ Не успяхме да отбележим. Имахме повече обстановки от домакините, изключително през първото полувреме. Не мога да съм неудовлетворен от футболистите, като се изключи завършващата фаза. В нахлуване би трябвало да потърсим по-класни попълнения. Поздравявам Арда за триумфа. Дори и с 10 индивида имахме благоприятни условия. В такива мачове би трябвало да имаш и шанс “, съобщи Илиев.

„ Създадохме обстановки, само че това го има в играта. Не мога да упреквам футболистите. Казах им преди мача, че след края му би трябвало да се гледаме в очите. Хората помнят спечелилите. Ако сме разочаровани, сме от тези резултатите през сезона. Можехме да сме в първата шестица. Бяхме близо. Ако би трябвало да съжаляваме е за пропуснатите моменти през сезона. В един подобен мач, край, всичко може да се случи. Съжаляваме за пропуснатите победи при семействата и гостуванията “, добави още той.

„ Малко се огънахме и сътвориха обстановки. Но постоянно има неточности във футбола. Със сигурност би трябвало да вземем трима играчи – в нахлуване и отбрана “, сподели треньорът на „ моряците.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР