Треньорът на Черно море Илиян Илиев очаква от своите играчи

...
Треньорът на Черно море Илиян Илиев очаква от своите играчи
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Доволен съм от облика на отбора, младите са важна част от състава

Треньорът на Черно море Илиян Илиев чака от своите играчи да продължат да демонстрират най-хубавото си лице и да се борят за успехите във всеки мач. Специалистът акцентира, че е удовлетворен от развиването на младите играчи в тима и ще продължи да им гласоподава доверие, в случай че те демонстрират същото равнище.

" Имахме опция да сме по-напред в класирането сега, само че одобряваме мястото си сега и знаем, че би трябвало да продължим да се представяме на равнище и да се опитваме да побеждаваме ".

В дуели като тези против Ботев Враца и Арда трябваше да покажем самочувствие и нрав, с цел да вземем точките и да накажем съперника. Не успяхме да го създадем, само че игрово през сезона съвсем нямам забележки досега. Винаги играем нападателно и с мисъл за победа "

" Младите играчи би трябвало да привикват с мъжкия футбол. В последния мач завършихме с доста младоци, тъй че тези момчета имат потребност единствено от малко повече игрова процедура. Когато те играчт не мисля, че се усеща забележителна разлика. Иван Дюгеров, Виктор Попов и Мартин Минчев са образец за това. Аз в никакъв случай не разделям играчите на млади и остарели, те са можещи и неможещи. Младите сигурно ще бъркат повече, само че те могат да коменсират това с повече предпочитание. Нямам терзание за тях.

" Те могат да позволяват неточности, дребни грешки. Това обаче е невероятно, защото дори и Мартин Минчев, който играе все мач, не постоянно е съвършен. Той обаче излиза във идващите мачове и се абстрахира от случилото се. Това е методът за всеки да реагира. Много от младите, когато сгрешат, се стъписват, а не би трябвало, тъй като неточностите са част от играта ".

" Не единствено с наличието си на терена, само че и си водачеството си Даниел Димов оказва помощ. Оставихме едно място в състава за централен бранител, тъй като поддържахме дълго време контакт с него и знаехме, че в идващ стадий да разчитаме на него ", приключи Илиян Илиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР