Треньорът на Черно море - Илиан Илиев, призна, че тимът

...
Треньорът на Черно море - Илиан Илиев, призна, че тимът
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Лудогорец не спира да използва всяка една грешка

Треньорът на Черно море - Илиан Илиев, призна, че отборът му е играл доста добре, въпреки тимът от Варна да загуби с 2:3 от Лудогорец.

„ Първо благодаря за думите, само че като загубиш... Да, правилно е, че се раздадоха играчите, само че липсваше централизация в началните минути на двете елементи. Лудогорец има доста бързи играчи и ние им дадохме опция. Прибрахме ги на контраофанзива, след което първото полувреме след техния гол в първите 10 минути, създадохме много обстановки, от които трябваше да вкараме. Добре е, че се върнахме в мача. Лудогорец не стопира и употребява всяка една неточност. Срещу тях трябваше да сме на оптималната централизация и допуснахме втори гол. След изравнителния ни гол преимуществото се върна при тях. Съжаляваме, че не вкарахме, само че преди мача говорихме, че се изправяме против мощен тим, само че би трябвало да опитаме да ги победим. Дано извлечем поуките “, стартира Илиев.

„ Играхме добре с топката против тим, който го прави това. Първото полувреме се получи двуостър мач, имахме обстановки. Втората част, в случай че погледнем игровото време, накъса се играта. Спря ни съдията 2-3 контри. На полувремето излезе различен арбитър. Винаги тимът, който води, е по-добре да не играе. Като игрово време, второто нямаше и половината. Може би поради това нямаше обстановки пред нас “, приключи Илиан Илиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР