Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи групата за предстоящия

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи групата за предстоящия
Коментари Харесай

Трима се завръщат в групата на Черно море за Пирин

Треньорът на Черно море Илиан Илиев дефинира групата за идния мач с Пирин в Благоевград. В нея има три промени от дуела с Витоша на “Тича ”.

Николай Минков отпадна от сметките на експерта поради болки в адуктора. Неговото място в клубния рейс ще бъде заето от Александър Цветков. В 18-те се завръща и Аристот Н`Донгала, който пропусна последните три мача на варненци поради разтежение. Той ще размени младия Румен Касабов.

Аут за дуела с “орлетата ” е и Мартин Костадинов, който ще бъде сменен от Мирослав Енчев. Костадинов е с разтежение след вчерашното занятие на отбора.

От групата отпадат още контузените Мариян Огнянов и Ертан Томбак, а Емил Янчев изтърпява наказване.

“Моряците ” отпътуват в понеделник рано сутринта, а следобяд ще проведат и последното си занятие в Благоевград. Мачът сред Пирин и Черно море е във вторник от 17:30 часа на стадион „ Христо Ботев “.

Групата на Черно море:  Благой Макенджиев, Иван Дюлгеров, Стефан Станчев, Мирослав Енчев, Илиас Хасани, Даниел Димов, Атанас Зехиров, Кононго, Георги Илиев, Александър Цветков, Аристот Н`Донгала, Дани Кики, Мехди Фенуш, Георги Божилов, Петър Витанов, Мартин Минчев, Марек Кузма, Радослав Василев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР