Треньорът на Черно море Илиан Илиев изрази задоволството си след

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев изрази задоволството си след
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Навън играем по-спокойно и уверено, отколкото на „Тича”

Треньорът на Черно море Илиан Илиев изрази задоволството си след триумфа над Витоша (Бистрица) с 1:0, само че пък има вяра, че тимът би трябвало да игра по-отговорно на „ Тича ” и да няма подобен контрастност с представянето му като посетител.

Наставникът на „ моряците ” показа, че отборът би трябвало да е по-внимателен при контраатаки, откакто Витоша можеше да изравни с удар в самия завършек на мача.

„ Доволни сме от точките, а можеше и повече от играта, в случай че бяхме вкарали по-рано. Така мачът щеше да ни е по-спокоен. Можеше да играем по-разкрепостено при втори гол. Ситуацията във втората част можеше да реши мача. Видяхме, че Витоша с една обстановка можеше да ни изравни. Това се получава постоянно, когато не решиш мача по-рано ”.

„ Не съм удовлетворен от това, защото би трябвало да играем с по-голямо самочувствие. У дома играем по-неспокойно, в сравнение с като посетител. Имахме обстановки през първото полувреме, само че се случват пропуските. Трябва да демонстрираме темперамент и ние го демонстрирахме, само че в случай че бяхме вкарали по-рано, то щеше да е по-добре за тима в самия край ”, продължи Илиан Илиев пред DIEMA SPORT.

„ Не мога да приказвам за рецензиите. Ако не бяхме победили, то мисля, че щеше да има много ”. „ Не ме тормозят пропуските, а имаме и сериозен ресурс в офанзива. Жоржиньо е добър футболист, както и Георги Божилов. Мартин Минчев също е част от офанзивата и се върна от националния тим преди няколко дни, само че бе малко изтощен. Той изигра четири мача за пет-шест дни, което не е обикновено за 16-17 годишни деца, защото ги убиваме по този начин ”, продължи Илиан Илиев.

„ Трябва да презаредим батериите, само че и да работим в други аспекти. Не сме единствено ние, само че имаме играчи в доста национални селекции и се надявам да се върнат живи и здрави. Благодаря на господин Хубчев, че имаме извикани играчи. Няма да имаме инспекции, защото разпоагаме със единствено 13-14 индивида, което е добре за тях. Сега би трябвало да създадем пълноценна подготовка и да се готвим за мача с ЦСКА ”, показа още Илиев.

„ За изходящи прехвърляния мъчно можем да приказва, само че ни е къса групата, откакто се разделихме с няколко индивида през лятото. Имаме хора, които са в ресурс и не са имали шанса да играят в първеството, а то е дълго ”.

„ От началото на шампионата имаме единствено един изгубен мач и не би трябвало да навеждаме главата след мач. Нашите хиксове ги одобряваме тежко, изключително след този с Левски. Арда е турнирен съперник, защото събра съществени играчи със стаж в Първа лига. Предстои ни огромно пътешестване, само че по този начин е отредил жребият. На тях няма да им е елементарно, откакто на открито играем по-спокойно и по-уверено, отколкото у дома, за което нямам пояснение ”, приключи Илиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР