Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след мача със

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след мача със
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Снякои от младите ще си дърпаме ушите в понеделник

Треньорът на Черно море Илиан Илиев приказва след мача със Созопол, извоювана с 3:1.

Ето какво сподели експертът:

" Доволен съм от първото полувреме, през второто видяхте, че то не стана мач. Напълно ненужно второ полувреме, в което само можеше да стане някоя травма. През първото полувреме - да, имаше придвижване, като цяло положително първо полувреме. През второто тръгнахме да се потвърждаваме с някакви други неща, доста самостоятелна игра, постепенно вървеше топката, естествено и съперникът се прибра. При 3:0 няма какво да вършат.

Няма да разясняваме за пристигналия на проби Питоклес Базоло, възможностите му да остане сигурно не са доста огромни. С търсенето на ляв бек, както виждате не сме стигнали до средата, не бързаме да вземаме, тъй като от други години знаем - по-добре да не вземеш никого, в сравнение с да вземем някого и да не ни прави работа, изключително в случай че е чужденец.

Виждате, че имаме и млади момчета при нас, въпреки че през днешния ден през второто полувреме, с някои от тях " ще си дърпаме ушите " в понеделник, тъй като не става по този метод да се представяме, не толкоз като неточности - всеки може да бърка, а като отношение вътре на терена.

Противниците ни в контролите бяха такива, без да желая да наскърбявам никого, че не можахме да загубим някой мач или да приключим наедно.

Постоянно няколко индивида имат някакви недоволства, изпълнихме всичко в подготовката, само че не бяха всички пълноценни от самото начало. Ако отпратим Базоло ще продължим да търсим нападател. Знаете, че при нас в България можеш да вземеш свободен сътрудник даже и след затварянето на трансферния прозорец. Ще продължим да търсим ", сподели Илиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР