Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори преди старта на

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори преди старта на
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Ще се опитаме да задържим третото място

Треньорът на Черно море Илиан Илиев приказва преди старта на подготовката на тима. Той съобщи, че „ моряците” ще се опитат да задържат третото място.

„ Цялата подготовка е тук, обявихме контролите, надяваме се, че времето ще ни разреши да се подготвим добре за мачовете. Подписахме с един футболист, има едно момче на проби, той играе отляво и отдясно на офанзивата. Един нападател се надяваме да притеглим, защото Леандро на 99% ще напусне, тъй като имат интерес към него и по тази причина и това момче е на проба. Освен него ни би трябвало и един нападател, тъй като и Зе Гомеш си потегля. Интерес има към няколко футболисти, само че нищо съответно, единствено за Сердюк от Ботев. Това е по този начин, тъй като там щяхме да сверим по-добре часовниците. Но има и друго нещо – в случай че тръгнем да минаваме границата или на връщане, 4-5 индивида са с COVID-19, не дай Боже, и останат 14 дни в Турция, ще е проблем “.

„ Единствено е значимо времето да е положително. Миналата година отново бяхме тук и се подготвихме, макар че имаше някои дни, в които времето не беше прелестно. Надявам се да е обикновено “.

„ Винаги е добре и за клуба, и за играча, че има интерес към него. Лошо е, че би трябвало да търсим заместител. Но и на Леандро първите му 6-8 месеца не бяха прелестни и имаше искания за какво сме го взели. Надяваме се другите, които са в тима да си употребяват възможностите, когато той си тръгне, в случай че си тръгне, тъй като още не на 100% несъмнено. Търсим хора, с цел да запълним незабавно мястото “.

„ Това е до диалози, би трябвало да приказваме с него, тъй като от мача с Ботев имаше разконцентриране при него, може би неумишлено и по тази причина би трябвало да намерим човек. Да, Денис ЦСКА го връщат, а би трябвало и да се ускори конкуренцията в офанзива “.

„ Като сме на третото място, ще се опитаме да го задържим, естествено. Целта ни е постоянно да играем добре и рзеултатите да са по-късно. Понякога, когато при започване на годината се сложи една цел, това сковава футболистите, до момента в който в този момент излязохме да се представим добре във всеки мач и въпреки, че в някои мачове можеше да се представим по-добре и да имаме повече точки, нещата са назад обърнати. Не третото място, а играта и резултатите, а в случай че съберем точки за третото място ще е супер “, сподели треньорът на варненци.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР