Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори пред медиите преди

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори пред медиите преди
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Най-добре е Черно море да запази отбора си

Треньорът на Черно море Илиан Илиев приказва пред медиите преди първото занятие на " моряците " от предсезонната подготовка.

" Засега няма изходящи прехвърляния, може да има, в случай че естествено има интерес, уточни експертът. Той добави, че се надява Черно море да задържи играчите си, само че в случай че има интерес може да се случи нещо. Според него, най-добре е Черно море да резервира тима си.

В отговор на въпрос за задачите, които си слага, Илиев сподели, че желае тимът да играе добре, да отбелязва повече и да не позволява голове, което се реализира мъчно, само че се надява да го създадат. Почваме трета година и половина, в четири завършвания на шампионата единият път станахме пети в шестицата, два пъти играхме бараж, а предходната година поради Ковид-19 не успяхме да стигнем до заключителен бараж, разяснява Илиев и изрази вяра, че тази година най-сетне тимът ще стигне до присъединяване в евротурнирите, без значение че тимовете пред Черно море, като се изключи Локомотив Пловдив, са може би с двойно по-големи бюджети от варненци. Нямаме терзания за парите, тъй като с тях имаме задоволително хора да се борим за това, което желаеме, заключи наставникът на варненци.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР