Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори пред медиите преди

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори пред медиите преди
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Ще се борим за шестицата, въпреки че се видя, че не ни искат там

Треньорът на Черно море Илиан Илиев приказва пред медиите преди първото занятие на " моряците " за 2021 година.

Ето какво сподели наставникът на варненци:

Подготовката ще е единствено във Варна заради понятни аргументи поради пандемията, сложни пътувания. Контролите ще ги обявим по-късно. Дай Боже времете да е положително. Ше упражняваме на Младост и на Албена. На този стадий започваме с 23-има футболисти и трима вратари. Двама индивида на проби ще имаме. Имената им ще бъдат оповестени в допълнение. Знаете, че се разделихме с Дани Кики и Мехди Букаси. Може да преотстъпим някой от по-младите. На проби ще бъдат Вътрешен халф и ляв бек, които са чужденци ", разки треньорът на " моряците ".

" Шест или седем контроли ще имаме. Зависи от времето. Мястото и часа ще се афишират в допълнение. Повечето контроли ще са на Албена. Евентуално последната ще е тук във Варна. Искаме да вкарваме повече от основаните ситуцации, това е което ни липсваше първия полусезон. Естествено, в този момент не всичко зависи от нас. В момента сме на седмо място. Със сигурност имаше моменти предходната година, когато се появи, че не сме мечтани в шестицата. Взеха ни точки, които бяха значими за нас. Това не значи, че ще сте предадем. Ще се борим да влезем в шестицата.

В тима имаме доста хора, които не бяха на 100% през първата част от шампионата. Затова се надяваме този полусезон и здравословно да са по-добре. Започнахме шампионата без подготовка, което докара до травми ", добави експертът.

По тази причина не търсим и нападатели, защото имаме много хора в офанзива, които се надяваме през втория полусезон да развият капацитета си. Имаше интерес към наши футбоилсти, само че е извънредно мъчно да продадем наш футболист сега. Ние се разделихме с Мартин Минчев и Патрик, само че това беше за тяхно положително. Клубът нямаше потребност от това. С левия бранител може непосредствено да се подпише контракт, а халфът би трябвало да стартира тренировки с нас на 8-и ", сподели още Илиев.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР