Треньорът на Черно море Илиан Илиев даде мнението си преди

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев даде мнението си преди
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Ще стане хубав мач с Локо

Треньорът на Черно море Илиан Илиев даде мнението си преди днешния мач с Локомотив София. Освен упованията си от срещата и равнището на съперника експертът разяснява и рефера Георги Кабаков, който през предишния сезон му сподели картон след края на мача при семейството на Лудогорец (1:2) и по този метод му докара наказване от Дисциплинарната комисия.
 

„ Не се тормозя от Кабаков. Напротив за мен той е един от най-хубавите съдии и сигурно бе подобаващ и за дербито със Спартак. Гидженов не беше за равнището на този дуел и с отсъжданията си го потвърди. Той трябваше да е поверен на Кабаков, Станислав Тодоров или Драгомир Драганов, само че тези решения не ги взимам аз “, сподели по тематиката треньорът на Черно море, а преди този момент приказва и за Локомотив София:

„ Всички виждате по какъв начин се показват от началото на сезона. Играят добре и съумяват да надиграват и най-хубавите в шампионата. Ще стане прекрасен мач. Имат мощни характерности, само че и сплотено ядро от момчета, които от много време са  дружно. Имаме своите проблеми, само че ще желаеме да вземем трите точки и да спечелим, с цел да зарадваме почитателите “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР