Треньорът на Черно море Илиан Илиев бе потърсен от Петел,

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев бе потърсен от Петел,
Коментари Харесай

Илиан Илиев отвръща на удара: Виячки каза на Тодор Великов, че е на един шамар живот!

Треньорът на Черно море Илиан Илиев бе потърсен от „ Петел ”, с цел да изрази своята позиция за случилото се след мача със Славия на „ Тича ” нощес и да разяснява изказването на  Венцеслав Стефанов.

Както е известно, президентът на „ белите ” съобщи, че началник на „ моряците ” е блъснал техния състезател Емил Виячки в тунела, а по отношение на упреците на Илиан Илиев, че Славия е играла грозно, сподели, че Илиан е ял бял самун в Славия и с него са другари, а преди години го е изнесъл на ръце в Гърция, откакто е претърпял интервенция като футболист на АЕК.

Ето какво съобщи по този мотив Илиан Илиев:

„ Венци Стефанов не е прав да пази държанието на тима си, откакто през последните години непрестанно повтаря, че ще играят футбол и ще постановат млади играчи, а против нас нито пуснаха млади играчи, нито играха футбол. Те предложиха ритване и боричкане, тъй че обвиняванията на Венци Стефанов са изцяло несъответстващи.

Още по-малко да пази и толерира държание, като това на този „ футболист ” Виячки.

Да, с Венци Стефанов сме другари. Той ме носи на ръце от стаята, откакто ме оперираха в Гърция. Но това не значи, че би трябвало да си мълчим пред неправдата и това грозно държание, което предложиха Славия. Вместо Венци Стефанов да се извини, той приказва небивалици. Вчера Антон Велков беше на мача. После Венци ще каже, че нямало футболисти от Славия в националния тим. Кой от техните да извикат, като играят по този начин? Или да извикат Вълков да им свири идващия мач.

Пак дублирам, Венци Стефанов трябваше да се извини на българската общност. Да каже - бяхме пристигнали за точка, само че методът, по който постигнахме задачата си не беше толкоз хубав.

Относно това, което се случи в тунела след мача, Венци Стефанов сподели, че техният „ футболист ” Виячки е бил ударен от някого. Виячки обаче е всичко друго, само че не и футболист. Той може да ритне, да удари, да предизвика или да наплюе някой, само че футбол не може да играе. Защото футболът се играе с топка.

Виячки твърди, че е бил ударен от някой, а на камерите се вижда, че никой не го е удрял.

Срамно е това, което сподели той на нашия административен шеф Тодор Великов – че е на един пестник живот. Вместо в Славия да го санкционират за сходно обидно отношение към 73-годишна легенда, както и неговите съотборници, които на излизане посочваха междинни пръсти на публиката ни и я предизвикаха, Венци Стефанов потегля да пази и толерира тази надменност и безочливост. Това е срамно и неприемливо.

Иначе за мача, сигурно можехме да потърсим и по-добре успеха. Но, когато 2 минути се играе, а след това 2 минути противниците се търкалят и симулират, и се подвигат картони, по този начин се получава. ”

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР