Треньорът на Черно море Илиан Илиев бе категоричен, че има

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев бе категоричен, че има
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Не мислим за Лига Европа, а за реванша със Септември

Треньорът на Черно море Илиан Илиев бе безапелационен, че има с какво да изненада Септември София в днешния полуфинал реванш от плейофите за 7-10 място. 

„ Моряците “ биха противника с 2:1 на „ Тича ", само че изпуснаха куп положения. Именно върху това акцентира експертът в коментара си пред „ Тема Спорт ".

„ Очаквам сложен мач. Дали това 2:1 е било задоволително ще разберем след края на дуела. Винаги има с какво да се изненадаме. Трябва да сме доста съсредоточени, да не позволяваме да ни вършат рискови контраатаки. Нужно е и да сме по-ефикасни в завършващата фаза, в сравнение с в първия мач. Тогава изпуснахме много обстановки. Всичко е ориентирано към реванша. Не мислим отсега нататък ", сподели Илиан Илиев, написа gol.bg. 

За това какви са желанията му за последващи противници по пътя към баража за Лига Европа с третия в първата шестица той сподели: 

„ В България силите са много изравнени и мачът от през вчерашния ден (б.а. - финалът за купата в сряда) е индикативен. Важно е ние да се представяме добре. За другите тимове не може да имаме искания. Всичко зависи от нашето показване. Ако не сме добре подредени, в случай че линиите ни са надалеч и не държим топката, ще имаме проблем против всеки един тим ". 

За смяната при столичани със завръщането на Николай Митов отпред на отбора и политиката на двата клуба наставникът на варненци показа:

„ В Септември при Митов има смяна откъм класиране. Което приказва, че той и екипът му са свършили добра работа. Хубаво е, че и ние, и те залагат на млади български момчета ".

Иначе Септември София и Черно море имат безусловно равни индикатори по повод мачовете си напролет. Тогава стартира и ново летоброене за варненци, които бяха поети от Илиан Илиев. Откакто той застана отпред на моряците, те записаха 5 победи - над Септември Сф в последния мач, Витоша Б, Славия и на два пъти Пирин Бл. 

Направиха три ремита - със Славия, Етър и ЦСКА на Армията,, и изгубиха пет пъти - от Витоша Б, Доко Пд, Лудогореи, Левски и Берое. В първите си шест мача отпред на Черно море Илиан Илиев нямаше победа. Тя пристигна в седмия дуел - против Пирин Бл вкъщи на старта на мачовете от плейофната група във втората осмица - 2:1. Головата разлика 6 13-те срещи също е равна - 16:16.

Абсолютно същият е и салдото на столичани. Само че при тях съотношението на попаденията е 17:17. Септември би Локо Пловдив, Дунав Русе, Етър, Верея и отново смърфовете. Ремита бяха отново с Локо Пловдив, Витоша Б и Етър. 

Петте загуби пристигнаха от Черно море, Дунав, Етър, Лудогорец и Левски. В последните си четири мача Септември на Ники Митов падна три пъти, а отборът даже имаше шансове за първата шестица. Явно упованията бяха допълнително и най-после столичани смъкнаха леко гарда.

По отношение на салдото посред им през актуалната акция - Септември би на два пъти през постоянния, а преди дни Черно море завоюва с 2:1 и взе нежен задатък преди днешния реванш, който започва в 17:30 часа и е директно в ефира на Нова спорт.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР