Треньорът на Черно море и легенда на Левски - Георги

...
Треньорът на Черно море и легенда на Левски - Георги
Коментари Харесай

Гонзо за Митов: Нещата опират до достойнство! Трябваше да си тръгне сам

Треньорът на Черно море и легенда на Левски - Георги Иванов, разяснява и обстановката при „ сините “ и държанието на треньора Николай Митов.

" Не мога да разясня за Николай Митов, тъй като не бих позволил да се слага на негово място. Не може зад тила ти да договарят с различен треньор и ти да седиш и да тренираш тима! Тук към този момент нещата опират и до достолепие. Той трябваше да си тръгне още, когато почитателите започнаха да скандират крясъци " Оставка ". Оценката я дава публиката. Левски мъчно ще стане първенец тази година. Лудогорец и ЦСКА си резервираха тимовете, до момента в който Левски занапред ще гради тим. Това става с време, а не за ден, два. Левски би трябвало да си реши проблемите по-рано, тъй като това ги дърпа обратно ", съобщи Гонзо за " Диема спорт ".

" Всеки добър треньор с престиж и самочувствие би трябвало да се оправи със обстановката в Левски. Трябва да се усъвършенства отношение сред аудитория и управление и така нататък, тогава нещата могат да се получат ", добави още Иванов.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР