Треньорът на Черно море – Илиан Илиев, отдаде гръмката победа

...
Треньорът на Черно море – Илиан Илиев, отдаде гръмката победа
Коментари Харесай

Илиан Илиев: В първите 7-8 кръга не се гледа класиране

Треньорът на Черно море – Илиан Илиев, отдаде гръмката победа с 5:1 над Славия напълно на играчите си. Специалистът изясни по какъв начин на почивката е дал тонус на футболистите след по-добрата игра на „ белите “ в края на първата част.

Илиев изясни и по какъв начин счита Черно море да се опълчи на Лудогорец след седмица. Не на последно място наставникът съобщи, че към момента не гледа към класирането.

„ В края на първото полувреме Славия заиграха. Добре, че свърши полувремето, с цел да си кажем някои неща. Да изнасяме от едната страна. Футболистите се ориентираха, приветствам ги. Мисля, че провалянето е малко тежко за Славия, само че е справедливо за играчите поради предните мачове – търсим голове “.

„ Ние, треньорите постоянно желаеме да е по-добре. С огромните преходи лятото е много тежко, само че желая да поздравя играчите. Ние би трябвало да поправяме нещата “.

„ Ние избираме централния нападател съгласно мачовете. Славия играят с трима откъм гърба, подвигат високо, а на нас ни трябваше някой бърз нападател. Футболистите се пробваха да създадат казаното, което е похвално “.

„ Със сигурност сме по-обиграни. Отразява се на всички тимове късата отмора. Няма я тази прохлада. Надявам се като се захлади, тая отмалялост да я няма. Подготовката не я правихме все едно сме упражнявали 20 дни. Това изключително се отразява в отбранителен проект. Нещата, с които пречиш на съперника “.

„ Ние не мислим за места. Сега сме пети кръг. Има отсрочени мачове. До 7-8 кръг мъчно може да гледаш класиране. Мислехме единствено по какъв начин да се противопоставим на Славия, имат скорост в офанзива “.

„ Срещу Лудогорец...знаем, че имат добър тим и футболисти. Трябва да сме деликатни, другояче ще ни основат много проблеми “.

 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР