Треньорът на Челси Томас Тухел заяви, че отборът му има

...
Треньорът на Челси Томас Тухел заяви, че отборът му има
Коментари Харесай

Тухел: Имаме право да мечтаем за обрат срещу Реал Мадрид

Треньорът на Челси Томас Тухел съобщи, че тимът му има право да мечтае за поврат в реванша против Реал Мадрид и хубостта на футбола идва от това, че всичко може да се случи. Германският експерт приказва на конференция преди заминаването на тима му за Мадрид.

Той добави, че Ромелу Лукаку няма да пътува с тима за Мадрид, защото има травма в ахилеса.

„ Нямаме доста благоприятни условия поради това, което се случи в първия мач, противника и стадиона. Много малко евентуално е да продължим напред, само че си коства най-малко да опитаме. Да опитаме значи на сме на 100 % и да търсим границите си. Трябва да създадем огромен мач “, сподели Тухел.

„ Предизвикателството е извънредно мъчно. Понякога е значимо да си представяш някои неща и да мечтаеш. Това е спорт и хубавото на спорта е, че всичко може да се случи “, добави той.

„ Калъм Хъдсън-Одой и Бен Чиуел са навън, Ромелу Лукаку няма да пътува с тима поради боли в ахилеса. Аспиликуета даде негативен тест, само че ще бъде в групата. Рос Баркли е болен “, продължи Тухел.

„ Опитахме се да планираме в първия мач по-физическо показване, по-интензивно. Имаме огромно физическо закъснение, тъй като Реал Мадрид играе цялостен сезон с по пет смени, а ние сме в най-изтощителното физически състезание “, счита треньорът.

„ Не успяхме да наложим по-високо движение в първия мач поради физическото ни положение и тяхното умеене да забавят играта. В реванша би трябвало да намерим метод да бъдем по-добре физически “, приключи Томас Тухел.

Ready for the challenge in the.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР