Треньорът на Челси Томас Тухел обвини Антонио Конте за спречкванията

...
Треньорът на Челси Томас Тухел обвини Антонио Конте за спречкванията
Коментари Харесай

Томас Тухел и Антонио Конте едва не стигнаха до бой помежду си

Треньорът на Челси Томас Тухел упрекна Антонио Конте за спречкванията им в течение на целия мач, макар че наставникът на „ сините “ беше този, който задържа ръката на своя противник след последния съдийски сигнал.

Челси и Тотнъм Хотспър рядко показват отегчителен театър, а неделният следобяд не беше по-различен, откакто дуелът приключи 2:2.

Драмата обаче се разигра край тъчлинията, защото двамата мениджъри се сблъскаха на няколко пъти. Те получиха картони по време на срещата. А по-късно, напрегнатото здрависване, при което съвсем се стигна до пердах, докара до втори жълт за всеки.

TUCHEL VS CONTE: ROUND TWO!!!
— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL)

След последния съдийски сигнал Томас Тухел задържа ръката на Антонио Конте по-дълго, а това провокира негодуванието на противника му. Въпреки това Тухел упрекна Конте за случилото се.

„ Когато се ръкувахме, мислех, че се гледаме в очите, само че бяхме на друго мнение, по тази причина обстановката беше доста прочувствена “, сподели германецът пред Sky Sports.

Първите искри сред двамата пристигнаха след първото равнене на „ шпорите “, като Пиер-Емил Хойберг вкара гол, само че имаше неодобрение от страна на домакините за нарушаване и възможна засада.

Томас Тухел реши, че някогашният управител на Челси е чествал прекомерно съобразително: „ Той беше благополучен, когато изравниха и стана малко напечено, само че не е кой знае какво. Получихме картони. Не беше належащо. Но доста неща не бяха нужни. Още едно неприятно решение на съдията в този дуел. "

Освен проблемите с първия гол, изглеждаше, че Кристиан Ромеро фаулира посредством дърпане за косата Марк Кукурела преди втория гол, само че ВАР не наказа бранителя на Тотнъм.

„ Трябва да кажа, че и двата гола на Тотнъм са противоречиви. Само един тим заслужаваше да завоюва и това бяхме ние. Съжалявам за моя тим, който не получи заслуженото “, показа Томас Тухел.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР