Треньорът на Челси Томас Тухел говори на прескоференцията преди предстоящия

...
Треньорът на Челси Томас Тухел говори на прескоференцията преди предстоящия
Коментари Харесай

Тухел: Обамеянг е гладен

Треньорът на Челси Томас Тухел приказва на прескоференцията преди идния мач против Динамо Загреб от Шампионска лига. Германецът удостовери и че новото попълнение Пиер-Емерик Обамеянг е подготвен да дебютира за новия си тим, без значение като титуляр или от аварийна пейка.

„ Денис Закария и Обамеянг са налични за мача. Обамеянг имаше тест с маска, усещаше се добре, тренира обикновено, тогава, в случай че всичко е наред през днешния ден, и двамата ще са въвлечени “, показа Тухел.

Треньорът на Челси беше помолен и да разяснява първите си усещания от габонския нападател.

„ Той е доста окуражен, доста фокусиран и е гладен да играе за нас и да се потвърди какъв състезател е. Затова е тук, това почувствахме от първия миг и той е с наслада поканен да се потвърди в мача с Динамо Загреб. Ако има проблем с маската, няма да играе, несъмнено, само че нямаше спънки през вчерашния ден и се надявам, че няма да има такива и през днешния ден. Дали е подготвен да стартира? Разбира се. Но не може да играе 90 минути, значимо е какво решение ще вземем какъв брой минути ще играе. Ясно е, че има потребност от минути, с цел да усъвършенства ритъма и фитнеса си, тъй че от нас зависи да намерим решение, в случай че влезне като запаса или стартира от първата минута “, приключи немският експерт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР