Треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес пое вината за загубата

...
Треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес пое вината за загубата
Коментари Харесай

Моралес: Готов съм да си тръгна, ако ръководството реши

Треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес пое виновността за загубата с 0:3 от Пирин Благоевград вкъщи. Той разгласи, че е подготвен да си тръгне, в случай че управлението реши по този начин.

„ Не е елементарно да се оправдавам отново за неприятната загуба. Получи се добър мач. Неприятно се получи дузпата първоначално, по-късно удар отдалеко. Това е футболът. Аз нямам проблем да приема нещата, че съм отговорен. Не съумяваме да създадем това, което искахме в този мач”, сподели Моралес.

„ Когато има смяна на системата, създадохме обстановки, само че някой би трябвало да нападна топката. През второто полувреме имахме най-малко шест обстановки, които най-малко една или две би трябвало да са вътре”, добави той.

„ Феновете заплащат, с цел да идват на стадиона. Най-голяма виновност имам аз. Не тичам от това нещо. Ако управлението има вяра в мен, не преставам, в случай че не – одобрявам. Ще обясня на управлението. Стискаме си ръцете и това е. Някои неща не станаха както би трябвало. Не съм пристигнал да се извинявам непрекъснато. Трудна е обстановката. Този клуб, с тази емблема би трябвало да е в първа лига”, сподели Моралес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР