Треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес говори след тежката загуба

...
Треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес говори след тежката загуба
Коментари Харесай

Даниел Моралес: Не ми харесва да падаме с по четири гола

Треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес приказва след тежката загуба с 0:4 от ЦСКА. Той съобщи, че не прави покруса от проваляне, а заключения. Въпреки това разгласи, че не е добре да падаш с по четири гола.

„ Не е елементарно да се изясняват грешките. Играхме с доста мощен съперник, който се бори за купата. Бяха господари на терена. Нашият тим съумя да противодейства на някои обстановки. Знаем силите на ЦСКА. Тежка загуба, не ми харесва. Яд ме е за това нещо. Не се прави покруса, а заключения. Не ми харесва да падам с по четири гола. Трябва отново да приказвам с момчетата какви са грешките. Не е елементарно да се обяснят такива загуби”, сподели Моралес.

„ Първо диря причина в себе си. Има самостоятелно държание, няма по какъв начин да не се възползват от грешките. Добрият тим се възползва от най-малката неточност. Така стана през днешния ден. Не мога да обвиня единствено отбраната. Може да подобрим някои неща”.

„ Може би липсва нещо и в мен. Тези момчета имат отговорност, само че в случай че не сме на 100% съсредоточени, позволяваме неточности и стават голове”.

„ Когато идваме на „ Армията”, да играеш тук е наслаждение. Играем против огромен тим, борим се против добър съперник. Има обстановка, в която би трябвало да се надиграваме. Ако стоим единствено откъм гърба, няма да имаме нито една офанзива. Има неща, които би трябвало да подобрим. Това ще се получи с малко повече време. Няма да изгубя вяра”, сподели Моралес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР