Треньорът на Ботев (Враца) Даниел Моралес говори след контролата с

...
Треньорът на Ботев (Враца) Даниел Моралес говори след контролата с
Коментари Харесай

Даниел Моралес: Закъсняваме със селекцията

Треньорът на Ботев (Враца) Даниел Моралес приказва след контролата с ЦСКА, изгубен с 0:4.

" ЦСКА игра доста по-добре от нас. ЦСКА е тим, който търси повече от нас успеха и игра по-колективно. Не се оправдаваме. Когато ме поканиха да стана треньор на Ботев Враца, знаех, че е един план и развой, само че ни би трябвало време, с цел да се получат нещата. Трябва нашите момчета да схванат какво е да играеш в първа лига. Не е опрощение. Аз ще дам всичко от себе си. Искам да поздравя момчетата, които пристигнаха да играят мач с ЦСКА. Допуснахме неточности и когато играеш против огромен тим, се възползваха. Доволен съм, че влязоха момчетата и желаят да се потвърждават, само че има още доста за надграждане ", съобщи Моралес.

" Доста самоуверено решение е да разчитаме на млади. Търсим футболисти от нашата рогозка, по нашите финансовите благоприятни условия. Знаем на какво сме способни. Пожелавам на ЦСКА да има триумф в евротурнирите, само че ние си знаем мястото. Обещавам с цялото си сърце, че ще дадем всичко от себе си, тъй че тимът да тръгне напред малко по малко и да зарадваме всички почитатели ", добави той.

" Направихме механически неточности. Не може да се планува това нещо. Когато против теб са класни футболисти, е доста мъчно. Нещата са вързани и в случай че не успееш в нещо, ще ти вкарат. Противникът ни хвана грешките и ни вкара от контраофанзива, само че с доста работа можем да подобрим всички детайли на игра ".

" Всеки ден си приказваме с шефовете, че на няколко поста би трябвало да подсилим тима. Закъсняваме малко, само че не е елементарно да се откри добър футболист. Селекцията е отворена и би трябвало да се търси точният избор. С това, с което разполагаме, ще работим. Като пристигна нов, добре е пристигнал в нашия клуб ".

" Ако в дадена обстановка един след неточност на по-млад стартираме да го мачкаме, ние ще загубим. Във футбола постоянно има една друга реакция. Много добре ме схващат и не е нужно да им крещя и да им се карам на по-младите футболисти ", сподели още Даниел Моралес.
 ЦСКА разруши с 4:0 Ботев (Враца) в контрола
Варела с хеттрик в генералната подготовка на ЦСКА за новия сезон

" Червените " разрушиха Ботев (Враца) с 4:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР