Треньорът на Ботев (Враца) - Даниел Моралес - е доволен,

...
Треньорът на Ботев (Враца) - Даниел Моралес - е доволен,
Коментари Харесай

Даниел Моралес: С единия крак сме извън блатото

Треньорът на Ботев (Враца) - Даниел Моралес - е удовлетворен, че след успеха над Берое напрежението към мястото на отбора в елита е спаднало. Бразилецът се надява, че това ще помогне на тима да разкрие още повече от качествата и капацитета си.

" С единия крайник сме отвън блатото, остава ни още малко, с цел да се измъкнем. Напрежението ще падне, само че желая да видя и против Пирин това съществено отношение и разпределяне за идеята " Ботев Враца ". Надявам се другата седмица да можем да приказваме към този момент с убеденост за това, което ни следва да свършим, с цел да се подготвим за новия сезон. Сега фокусът е ориентиран към това и на доктрина да си подсигуряваме мястото в елита за новото състезание ", разяснява Моралес пред " Мач Телеграф ".

Треньорът удостовери, че от управлението ще създадат нужното, с цел да задържат играчите с изтичащи контракти и да запазят гръбнака на състава.

" Със сигурност обаче и никой, към който има по-добра оферта, няма да бъде спиран. Нашият клуб може да дава единствено положителни условия за тренировки и поле за изява. Искаме " гладни " момчета, които да се възползват от това и да търсят по-добра реализация ", сподели още Моралес.
 Пирин - Ботев (Враца) в мач от efbet Лига
Пирин се нуждае от " избавителни " три точки, би трябвало да си ги набави против Ботев (Враца)

Интригуващ конфликт от плейофите в efbet Лига
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР