Треньорът на Ботев (Пловдив) - Желко Петрович, заяви след победата

...
Треньорът на Ботев (Пловдив) - Желко Петрович, заяви след победата
Коментари Харесай

Желко Петрович: За нас Неделев е като Меси

Треньорът на Ботев (Пловдив) - Желко Петрович, съобщи след успеха над Витоша, че за неговия отбор Тодор Неделев е като Лионел Меси. Халфът се контузи на вчерашната подготовка и не съумя да вземе присъединяване в срещата против Витоша, извоювана от " канарчетата " с 2:1.

" За нас значимото беше да вземем трите точки. Това беше тежък мач за нас. Не съм удовлетворен от първите 10 минути, имахме положения, които допуснахме. След това имахме 3-4 шанса, а генерално имахме 7-8. Марко Перван направи по този начин, че да вкараме две попадения ", стартира Петрович.

" Катастрофално е да се играе в Пловдив в 18:00 часа. Беше неприятно за играчите, беше неприятно за треньорите, беше неприятно за почитателите, които са най-важните. Тези условия доста пречеха.

Тодор Неделев е един от най-хубавите играчи в България и сигурно неналичието му е много сериозна. За нас той е като Лео Меси. Но колкото и да е добър, би трябвало да се оправяме без него. И Вутов е значим, и той беше контузен. Въпреки неналичието на Неделев, трябваше да се оправим и успяхме. "

" Имаме играчи, които знаят по какъв начин да играят на няколко позиции. Александър Тонев направи също мощен мач. Фернандо Виана също сподели доста положителни неща и заслужава похвали. Но и противникът заслужава похвали, тъй като изигра доста мощен мач. "

" Все още не мога да кажа какъв брой време ще бъдем без Неделев, докторите би трябвало да кажат. Победата е и за него. Комплименти за всички, беше доста тежко, играхме на доста горещо време. Но най-важни са трите точки, те са значими от психически проект ", съобщи сърбинът и разкри, че това е може би измежду най-слабите мачове на отбора му.

" Това беше един от най-слабите ми мачове, дано не звуча нахален. Но това беше от най-слабите ни мачове и отново взехме трите точки. Сега би трябвало да се подготвим за дербито с Локомотив ", съобщи треньорът и приказва за идното дерби с Локомотив.

" Стартирали сме един план, без да сме вложили доста в тима. Много футболисти са минали през последната година, до момента в който Локомотив е събрал първокласен състав. Ние ще опитаме да създадем нещо съвременно, видяхте млади момчета се включиха. Ще пробваме да сме най-хубавите от това, което можем да извадим. Но мой приоритет е да направя тим, който да се оправя в годините отсега нататък ", съобщи Петрович.

" Искам да се извиня на почитателите, тъй като губим, само че повярвайте, че на мен ми е най-тежко. Ще направя нещо в тези месеци и от идната година, като дадем късмет на младите, ще се видят и резултатите. Искам младите момчета да станат част от националния тим ", приключи треньорът на Ботев.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР