Tреньорът на Ботев Пловдив - Душан Керкез сподели, че играчите

...
Tреньорът на Ботев Пловдив - Душан Керкез сподели, че играчите
Коментари Харесай

Душан Керкез: Срещу когото и да се изправим на полуфиналите, ще е силен опонент

Tреньорът на Ботев Пловдив - Душан Керкез показа, че играчите му не са изиграли най-хубавия си мач, макар успеха над Спартак Варна с 2:1 в 1/4-финална среща за Купата на България.

“Това, което искахме, е да се класираме и го направихме. През по-голямата част контролирахме мача, можехме да си създадем вечерта по-лесна. Бяхме в стрес от това, което може да се случи. Винаги може да има изненади и си обезпокоен. Това, което е значимо, е че продължаваме напред. Казах, че Спартак е тим, който има качество за първа дивизия. Днес нямаха какво да губят, играха свободно и ги приветствам. Знаем, че не беше най-хубавият ни мач, само че би трябвало да продължим да работим ", съобщи експертът.

Той не спести положителните си думи по адрес на днешния си противник Спартак Варна.

" Не съм сюрпризиран от Спартак, гледахме ги в Турция, гледахме и първите им мачове от пролетния полусезон. Знаехме, че трябваше да изиграем добър мач. В някои моменти моите футболисти бяха прекомерно спокойни. Знаехме, че би трябвало да сме оптимално съсредоточени. Но когато някои играчи не са на 100 %, ще страдаме. Трябва да се поучим от това и да продължим ", показа Керкез.

Специалистът изрече и благодарността си към почитателите, които през днешния ден бяха на стадион " Христо Ботев ", с цел да поддържат " канарчетата ".

" Ако почитателите идват и демонстрират тази поддръжка, ще е фантастично. Искам да им кажа огромно благодаря, те ни дадоха сила през днешния ден. Знаем, че предстоят още хубави мачове, само че в този момент сме след пауза, липсват ни някои играчи, нови са пристигнали. Трябва да намерим нашия път. Срещу който и да се надигнем на 1/2-финалите, ще е мощен конкурент. Имаме два мача и ще се опитаме да стигнем до края на шампионата. Трябва да даваме най-хубавото от себе си ”, сподели Керкез.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР