Треньорът на Ботев (Пловдив) Бруно Балтазар е все по-близо до

...
Треньорът на Ботев (Пловдив) Бруно Балтазар е все по-близо до
Коментари Харесай

Балтазар е все по-близо до изхода на Колежа

Треньорът на Ботев (Пловдив) Бруно Балтазар е все по-близо до изхода на " Колежа ". В неделя вечер канарчетата изгубиха вкъщи от Лудогорец с 0:2, а след дуела португалецът разгласи, че тази седмица ще има среща със притежателя Антон Зингаревич.

Балтазар пое канарчетата на 3 януари. Той наследи освободения, поради слаби игри и резултати хърватин Желко Копич. Португалецът води Ботев в 12 турнирни мача, в които записа 3 победи, 4 равенства и 5 загуби.
 Ботев (Пловдив) - Лудогорец 0:2 мач от efbet Лига
Слаб и вял Ботев (Пловдив) постла пътя на Лудогорец към първото място преди плейофите

" Орлите " превзеха " Колежа " единствено за едно полувреме

" Тази седмица ще имам диалог с Антон Зингаревич. През предходната не успяхме да приказваме, защото имахме мач в Благоевград, който бе значим и спечелихме. Ще приказваме за последните ни дуели. Аз желая да кажа, че почитам всеки един, който работи в Ботев. Ако управлението реши да не съм повече треньор, няма да сътворявам спънки. Анализи ще върша след края на шампионата. Има още 6 мача в плейофите. С мъжкия тим откогато съм ментор са упражнявали към 15 юноши. Трябва да се реши дали те могат да играят пред такава аудитория. Трябва да създадем по този начин, че да стартираме да печелим ", съобщи Балтазар.

Почти несъмнено, от лятото Ботев Пловдив ще има нов треньор и той ще е българин. Възможно е обаче тази седмица, след диалога със Зингаревич, Балтазар да бъде освободен прибързано. След сходен жанр " спявка " през предходната седмица Загорчич си потегли от Славия.

Основният яд на бултрасите обаче е ориентиран не толкоз към португалецът, колкото към някогашният ментор, а в този момент консултант - Азрудин Валентич, който продължава да дърпа конците в спортно-техническо отношение.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР