Треньорът на Борусия Дортмунд Един Терзич говори пред медиите в

...
Треньорът на Борусия Дортмунд Един Терзич говори пред медиите в
Коментари Харесай

Един Терзич: Хубаво е да сме в тази ситуация, но още не сме шампиони

Треньорът на Борусия Дортмунд Един Терзич приказва пред медиите в Германия преди последния кръг в Бундеслигата, в който при триумф " жълто-черните " ще побеждават с шампионската купа за първи път от сезон 2011/12 насам.

Младият експерт предстоящо прикани за успокоение преди семейството против Майнц тази събота (27 май) и показа, че неговият отбор би трябвало да направи последната стъпка.

" Хубаво е да сме в тази обстановка. Сега сме доста толкоз покрай купата, колкото не сме били от много дълго време. Остава последната стъпка - би трябвало да спечелим на нашия стадион пред нашите почитатели, с цел да върнем купата в Дортмунд. Още не сме първенци. Задължени сме да оставим страстите за последния кръг ", разяснява Терзич.

Евентуален успех за Дортмунд ще обезпечи и най-големия триумф в треньорската кариера на Един Терзич, който преди два сезона изведе вестфалци до трофея в шампионата за Купата на Германия, като тогава изпълняваше функционалностите на краткотраен ментор.

След като прекара предходната акция като механически шеф в клуба, през тази германецът получи доверието на управлението да води Борусия Дортмунд, което на процедура е първият случай в кариерата на Терзич, когато той бива назначен за непрекъснат старши треньор на даден отбор.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР