Треньорът на Болоня Синиша Михайлович от няколко месеца води битка

...
Треньорът на Болоня Синиша Михайлович от няколко месеца води битка
Коментари Харесай

Синиша за болестта: Намерих ангели пазители, уморих се да плача

Треньорът на Болоня Синиша Михайлович от няколко месеца води борба с левкемията. Сръбската легенда през днешния ден даде конференция след извършената 4-месечна химиотерапия, написа gol.bg.

" Благодаря ви, че ми помагате и ме подкрепяте. Това беше съществено тестване за мен през последните четири месеца. Последният път, когато приказвах на 13 юли, беше когато разгласих заболяването си. Сега желая да приказвам за здравето ми. Преди всичко желая да благодаря на докторите, които ми помогнаха. Само тези, които страдат от това заболяване, знаят какъв брой е мъчно то да бъде превъзмогнато. Без помощта на лекарите нямаше да потегли по този път, за който имам вяра, че към този момент е доста добър ", сподели 50-годишният Михайлович.

" Изключително признателен съм на всички - освен на виновните за мен доктори, а и на медицинските сестри. Намерих ангели пазители, които ми помогнаха и душевен. Те бяха извънредно значими хора, без тях нямаше да реализира нищо от това, което върша сега. Ще съм им признателен до края на живота си. Съжалявам, че не мога да ги загатна всички до един. Уморих се да рева ", продължи треньорът на Болоня.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР