Треньорът на Болоня - Синиша Михайлович обяви, че му се

...
Треньорът на Болоня - Синиша Михайлович обяви, че му се
Коментари Харесай

Синиша Михайлович отново влиза в болница

Треньорът на Болоня - Синиша Михайлович разгласи, че му се постанова още веднъж да влезе в болница за лекуване на левкимията, с която бе диагностициран през юли 2019 година.

" Бях посъветван да подхваща курс на лекуване. В началото на идната седмица ще би трябвало да си взема малко отмора и ще бъда признат в болница " Сант " Орсола ". Зная, че съм в положителни ръце. За разлика отпреди 2 години и половина, в този момент съм по-спокоен.

Зная какво би трябвало да направя и в този момент обстановката е друга, уповавам се, че ще всичко ще мине по-бързо в този момент. Ще направя всичко допустимо, с цел да преодолея това допустимо най-бързо, само че ще би трябвало да пропусна няколко мача. Вече разполагам с всичко належащо, с цел да проследявам тренировките и мачовете в стаята, където ще бъда настанен.

Сигурен съм, че момчетата няма да ме предадат. Аз ще се боря с тях и съм сигурен, че и те ще се борят за мен. Искам да помоля почитателите на Болоня да ги поддържат и да им оказват помощ. Скоро ще бъда още веднъж с тима и с вас ", съобщи на конференция Михайлович.
 Ариго Саки прикани за генерални промени в италианския футбол
Ариго Саки прикани за генерални промени в италианския футбол

" Ритъмът на нашето състезание е комичен "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР