Треньорът на Берое - Петър Колев заяви, че едно от

...
Треньорът на Берое - Петър Колев заяви, че едно от
Коментари Харесай

Петър Колев: Има неща, от които не съм доволен

Треньорът на Берое - Петър Колев съобщи, че едно от новите попълнения се чака да дойде в Стара Загора в сряда, а другото в идната събота. Специалистът приказва след безапелационната победа на старозагорци над Созопол с 6:0.

" Има неща, от които не съм удовлетворен. Преди малко ги споделих на някои от футболистите. Ще създадем разбор на мача. Резултатът няма по какъв начин да ме заблуди.

Видях много нередности, макар че в отбранителен проект не допуснахме кой знае какви неточности. Пред нашата врата обстановки съвсем нямаше. Съпротивата ни беше на нужното равнище.

В първия мач от шампионата ще ни чака доста по-труден дуел. Имаха избрани минути да изиграят през вчерашния ден против Арда футболистите, които до този миг бяха взели по-малко присъединяване в контролите.

Доволен съм от старанието на множеството, които започнаха мача. Смятам, че против квалитетен тим като Арда се показаха на нужното равнище. Да, допуснахме два гола, само че в същото време допуснахме и доста малко шансове пред нашата врата ", сподели Колев.
 Берое победи Созопол с 6:0
Берое прегази Созопол в последната си контрола

Точно след седмица старозагорци одобряват Локомотив (София) в мач от първия кръг на новия сезон
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР