Треньорът на Берое - Петър Колев, публикува пост във Фейсбук

...
Треньорът на Берое - Петър Колев, публикува пост във Фейсбук
Коментари Харесай

Петър Колев: Такова е разбирането ми за положението....Срам

Треньорът на Берое - Петър Колев, разгласява пост във " Facebook " в отговор на изявление, обещано от кмета на Стара Загора.

Ето какво написа Колев:

" Повод за тези мои мисли е изявление на Кмета на Община Ст.Загора, в което последният въпрос е за моята позиция в клуба. В отговор господин Тодоров декларира, че Петър Колев е " бероец " и " ще прояви схващане и ще влезе в състояние ".

Вероятно тук се съдържа намек, че не демонстрирам схващане и не влизам в състояние. Все отново благодаря на Кмета, че ме назова " бероец ". Това е единствената оценка, която той ми е дал до момента за времето, в което съм бил треньор на тима. И тъй като това определение слушам и от другаде, съществено се възнамерявам какви ли са критериите да те изберат за " бероец "?

Аз сигурно не съм " легенда " нито " звезда " на " Берое ". Играх с фланелката на клуба от 2004 до 2009,включително съм носил капитанската лента. Бях част от триумфите и неуспехите, бях част и от " Лудата тайфа ". През този интервал се случиха и двете най-тежки травми в кариерата ми,през 2007г и 2009г, последвани от две интервенции по неотложност. Двата пирона в глезена ми нося и до през днешния ден,не можах да ги махна в точния момент заради значими мачове, които предстояха,а след това нямаше смисъл. Втората незабавна интервенция беше на тежка лицево-черепна контузия, която лекувах дълго време. Това беше и причина да приключа прибързано кариерата си да се отдам на треньорската специалност.

Та по такива аргументи се запитвам, дали затрупвам критериите да бъда наименуван " бероец ". За какво " схващане " и защо " състояние " става въпрос? Днес на ход са " същинските беройци ", те неудържимо нахлуват на стадиона, наритват по глезена с пироните треньора провинен за " слабите " резултати и даже го " уволняват ". После стартират да кадруват-предлагат ново начало на футболистите, дават обещание заплати, поддръжка, ярко бъдеще. Аз пък познавам едни други " беройци ", които с многохилядните си гласове и викания бяха нашият дванайсети състезател. Една велика и почтена аудитория, на която постоянно ще сме длъжници! Само те могат да спасят " Берое "

Та такова е " разбирането " ми за " ситуацията "....Срам.. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР