Треньорът на Берое Петър Колев говори след победата над Черно

...
Треньорът на Берое Петър Колев говори след победата над Черно
Коментари Харесай

Петър Колев: Това, което планувахме, се получи

Треньорът на Берое Петър Колев приказва след успеха над Черно море с 1:0 в 1/8-финалната фаза в шампионата за Купата на България.

„ Радваме се доста заа успеха и да благодаря на играчите. Също и съперника, който се бори мъжки. Знаехме, че Черно море ще има надзор и футболистите в офанзива да отбележим гол от контраофанзива. В сбит цикъл би трябвало да имаш тактика кои играчи да използваш. Това, което планувахме се случи. През първото полувреме нямахме добър надзор, само че по-късно с корекциите на схемата създадохме задоволително положения за гол. Благодарен съм на играчите за мъжката игра “, съобщи Колев.

„ Да разполагаш с такива играчи на пейката е ужасно. Имам 20 футболисти, които са в действителна конкуренция. В сбит цикъл сме и силите би трябвало да са разпределени. Имаме предпочитание и цел да продължим колкото се може по-напред за купата. Минаха два от тежките мачове в този интервал. Предстои ни в този момент сложен мач в Разград. За да се поздравим с триумф би трябвало да сме извънредно дисциплинирани. Ясно ни е, че Лудогорец е водещия тим в България. Искам да видя тактическа дисциплинираност от моите играчи. Нека изчакаме жребия и искам само да домакинстваме. Да дойдат хората и да ни поддържат “, добави още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР