Треньорът на Берое - Петър Хубчев заяви, че е направил

...
Треньорът на Берое - Петър Хубчев заяви, че е направил
Коментари Харесай

Петър Хубчев: Казах в очите на Илиян Стефанов, че искам да остане в Берое

Треньорът на Берое - Петър Хубчев съобщи, че е направил всичко допустимо, с цел да задържи в състава на заралии Илиян Стефанов, който сега пази цветовете на Левски.

" Аз отидох непосредствено на лагера в Турция. Казах му в очите, че желая да остане. 20 пъти приказвах с него. За мен той е един от дребното гении, които имат голямо поле за развиване. Но тук други бяха нещата, не беше професионално действието на част от предходното управление и поради това той отиде в Левски. Голям гений е, само че не би трябвало да се подвига звук след 2-3 мощни мача ", съобщи Хубчев.

" Аз не съм приказвал с Мартин Камбуров, когато поех тима. Беше ми казано, че приключва кариерата си и толкоз ", добави той пред радио Стара Загора.

" Класирането за европейските шампионати тази година на Берое е изцяло допустимо. Стига да са здрави момчетата ", сподели още Хубчев.

В петък от 20:00 часа старозагорци стартират присъединяване в плейофната фаза на efbet Лига, а противници в борбата за 7-о място поредно ще бъдат ФК ЦСКА 1948, Локомотив (Пловдив) и Арда.

" За мен в действителност този път четирите тима са изравнени. Имало е години, в които един от тимовете изостава с 6-7 точки и играе единствено, с цел да довърши сезона. Сега мачовете ще бъдат забавни до дъно и възможностите са изравнени ", разяснява наставникът на старозагорци.

" В седмицата преди мача с Лудогорец пет индивида не упражняваха. А при толкоз малко играчи, сигурно сме тимът с минимум футболисти в шампионата, пет индивида са доста. И все пак се представихме не неприятно като противник против Лудогорец ", добави Петър Хубчев.

Освен срещата с първенците, той отличи изявите на отбора си и против ЦСКА, както и против Локомотив Пловдив.

" Не съм напълно удовлетворен от всички играчи, които привлякохме до този миг. Почти всички те пристигнаха с добра визитка, само че неиграли отдавна и неподготвени. Някои от тях се постараха и влязоха по най-бързия метод във форма. Те помогнаха и оказват помощ на тима. Но има и момчета, на които им би трябвало малко повече време. Не всички съумяха да намерят мястото си в тима ", проучва Петър Хубчев.

" От позиция на тима, да приказваме за идващия сезон, е дори късно. Но от позиция на обстановката в Берое е рано. Но би трябвало да се работи и бих споделил, че много съществено се мисли по този въпрос. И аз съм твърдо за това, което прави новото управление. Без да се взимат заеми, без да задлъжнява клубът, да бъде непокътнат чист. Може би ще има и по-голям интерес, когато клубът няма отговорности. Но в това време е и доста мъчно. Феновете освен тук, а и на всички места са нетърпеливи ", приключи Хубчев.
 Берое си хареса младеж на ЦСКА
Берое си хареса младеж на ЦСКА

Андрей Йорданов е трансферна цел на заралии
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР