Треньорът на Берое - Николай Киров бе видимо недоволен от

...
Треньорът на Берое - Николай Киров бе видимо недоволен от
Коментари Харесай

Николай Киров след равенството с Янтра: Нищо общо с контролите, които играхме в Турция

Треньорът на Берое - Николай Киров бе очевидно неудовлетворен от представянето на футболистите си след равенството 0:0 с Янтра (Габрово) в контролна среща.

" Нищо общо с контролите, които играхме до този миг в Турция. Имахме сериозен диалог още на полувремето. Не съм удовлетворен по никакъв метод. Не съм удовлетворен от отношението. Нищо общо с контролите, които играхме в Турция. Днес не видяхме нищо. Не видяхме нищо от това, което тренирахме. Трябва да има смяна на отношението. Разговорът с футболистите ще е къс. Започваме да се готвим за идващия дуел.

Очакваме още трима футболисти. Къса като група сме. Единият мисля, че през днешния ден е кацнал. Другите двама се прецизират нещата с френския тим и методът на преотстъпване. Не е положително ситуацията на Зария Ламбулич. Той от към две седмици отсъства от подготвителния развой. Надявам се в понеделник да стартира да тренира с топка.

Имаме двама индивида, които писмено са в процедура на изваждане на работни визи и най-вероятно няма да са подготвени за първия дуел. Има футболисти, които по справедливи аргументи няма да могат да вземат присъединяване в първия мач против ЦСКА.

Целта на тима остава място в първите 10. Затова ще се борим. Имаме сериозен съперник. С равни точки сме със сериозен съперник. И програмата не е лека. Важното е, че имаме някаква цел. Не стоим на едно място. Гоним нещо по-напред в класирането. Дали ще се получи, шампионата ще го покаже.

Младите момчета работят добре, работиха добре и в Турция. Ще имат игрово време във втория тим. Който се показва добре, ще се качва при нас ", сподели Киров.
 Берое и Янтра (Габрово) не съумяха да се победят
Берое и Янтра (Габрово) не съумяха да се победят

Играчите на треньора Николай Киров тима бяха прекомерно внимателни и рядко стигаха до голови ситуации
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР