Треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари не остана доволен от

...
Треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари не остана доволен от
Коментари Харесай

Треньорът на Берое: Хареса ми как играхме, въпреки загубата от Крумовград

Треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари не остана удовлетворен от представянето на своя отбор в гостуването на Крумовград. “Заралии ” отстъпиха с 0:1 в Пловдив.

“Ние направихме мач, в който имахме обстановки за гол. Ключът при тези мачове с дъжд и вятър е втората топка и единоборствата. Много малко от тях спечелихме и по тази причина стана този резултат. Не вкарахме обстановките си за гол. Резултатът е доста неприятен и по време на мача не видях моите играчи да се показват както аз желаех ", разяснява той.

" Нито един тим не желае да позволява голове. Последните мачове спечелихме 4 пъти, доста положителни срещи правехме в последно време. Днес не успяхме да създадем добър резултат, не ми харесва по какъв начин се показаха моите играчи. Не се представихме толкоз добре, имахме обстановки, само че не успяхме да вкараме. Бяхме по-добри, само че никой не съумя да вкара топката ", добави експертът.

" Отборът е съвършен като игра, като напредък. Винаги, когато падаме, ни питате за заплащания и запкати. Когато вървим добре, това не е на дневен ред. Все още не можем да използваме Вия. Когато получим това право, ще е добра вест за Берое ”, сподели Ачиари.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР