Треньорът на Берое Димитър Димитров говори след победата с 3:1

...
Треньорът на Берое Димитър Димитров говори след победата с 3:1
Коментари Харесай

Херо: Юношите са още доста далеч от истината

Треньорът на Берое Димитър Димитров приказва след успеха с 3:1 над Локомотив (Пловдив) в контролата на " Лаута ". Херо беше сериозен към младите играчи в състава си.

" Резултатът е последното нещо, което ме интересува от този мач. Дадохме късмет на някои млади футболисти. Получи се потребна инспекция. Няма по какъв начин да не съм удовлетворен, откакто девойките се стараеха. Юношите са още много надалеч от истината, само че в тях е бъдещето. Когато покажат качества, ще бъдат привлечени към първия състав ", разяснява Димитър Димитров.

" Освен Конте, всички останали са на линия. Теди Мезаг ще се включи към тренировките идната седмица. Притеснява ме това, че някои хора, когато отидат в националния тим и не играят и тренировките им не са оптимални, идват в неприятно положение. Това и травмите ме тормози. От контролите в никакъв случай не виждам резултата, повече ме интересува държанието и сериозността. Тези, които не са играли, би трябвало да подскажат, че сме сбъркали и че би трябвало да получат късмет ", добави треньорът на Берое.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР