Треньорът на Берое Александър Томаш е останал доволен от действията

...
Треньорът на Берое Александър Томаш е останал доволен от действията
Коментари Харесай

Томаш: Доволен съм от характера на отбора


Треньорът на Берое Александър Томаш е останал удовлетворен от дейностите на играчите му в мача с Етър в Стаза Загора. Гостите поведоха в резултата, само че футболистите на Етър направиха цялостен поврат.

Томаш приказва пред медиите след успеха.

– Г-н Томаш, коментарът ви за този дуел? Доволен ли сте?

– Да, удовлетворен съм от успеха. На моменти съм удовлетворен и от играта. Направихме доста хубави неща, чисто футболни. Имахме обстановки още първоначално. Спомням си Камбуров по какъв начин отклони елегантно към Леони, промяната на позициите, трябваше единствено едно ориентиране. През втората част Цонев и Охене направиха две двойни подавания, там Охене бе длъжен да даде на Камбуров – ставаше 3:1. Като цяло съм удовлетворен от характера на тима. Във втори мач подред получаваме от нищото гол и момчетата съумяват да се върнат. Това ми направи положително усещане и мога единствено да ги поздравя.

– Играхте много мощно след първия гол, само че Берое още веднъж бе изоставащ в резултата. На какво отдавате това?

– Ще би трябвало по-задълбочен разбор да създадем. Или липса на централизация, или мъчно влизане в мача. Момчетата към този момент усещат, че в действителност може да се превърнем в добър тим. Не ми се коства, че е някакъв тип подценяване, а по-скоро недооценяване на обстановки. Във Варна получихме гол с първата офанзива на Черно море, а в този момент при първата обстановка на противника и то от статично състояние. Пак споделям – отлично на момчетата за старанието, което демонстрираха, само че това би трябвало да ни е обица.

– Предстоят два мача, в които такива неточности могат да костват скъпо…

– Не единствено такива. Видях и други неточности, само че няма да ги споделя с вас. Да, това са два мача, в които единствено ще се забавляваме, ще изпитваме наслаждение и ще играем футбол.

– Ще играят ли освободено футболистите?

– Ние изпълнихме това, което бяхме начертали първоначално. От тук нататък Берое може единствено да завоюва. Трябва да изградим тим и играем по този начин, както всички желаят да ни виждат.

– Направихте промени в отбраната. Доволен ли сте от тази позиция?

– Доволен съм до толкоз, доколкото двамата централни бранители бяха съвършени.

– Предстои сгъстена стратегия. Сигурен ли сте в момчетата и физическото положение?

– Да. Сега ще починем и съм сигурен, че момчетата са готови. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР