Треньорът на Берое Александър Томаш бе гост в студио Дерби.

...
Треньорът на Берое Александър Томаш бе гост в студио Дерби.
Коментари Харесай

Томаш: В България всеки критикува, но малко хора работят

Треньорът на Берое Александър Томаш бе посетител в студио " Дерби ".

" В България всеки обича да подлага на критика, само че доста малко хора запрятат ръкави да работят. Откакто съм треньор на Берое, не контактувам с мениджъри. Имаме екип, който следи препоръчаните футболисти, само че последната дума е моя. Опитвам да давам късмет на повече българи, а чужденците са ни под 25 години. За мен в значим целият тим, а не дали българи или чужденци са водещи ", разяснява Томаш.

" Единственият футболист, който освободихме, е Фирцулеску. Няма да освобождаваме никой различен. Лятото привлякохме 8-9 футболисти. Дошло е времето да взимаме най-много един или двама. Аз и екипът сме сложни за привличане на нови. Трябва да сме уверени. Ако няма такива, за лагера ще пътуваме с повече млади момчета, с цел да не нарушим салдото в съблекалнята ", добави треньорът на Берое.

" Не мога да си върша самокритика, само че съм извънсистемен състезател. Благодарен съм на притежателите, че са дали едно неповторимо място за работа. Няма разминаване сред задачите на управлението и моето. Това е Берое да се трансформира във водещ клуб в България. Личната ми цел е доста висока. Гледам единствено нагоре. Знам, че ще има спадове, само че това ще ме направи по-добър ", приключи Томаш.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР