Треньорът на Берое – Петър Хубчев говори след победата с

...
Треньорът на Берое – Петър Хубчев говори след победата с
Коментари Харесай

Петър Хубчев разкри какво е най-ценното за Берое в този момент

Треньорът на Берое – Петър Хубчев приказва след успеха с 3:1 над Спартак Варна вкъщи. Той съобщи, че най-ценното за клуба е, че всички са дружно.

„ Най-ценното за Берое в това тежко състояние е, че всички в града, всички хора, които обичат клуба са дружно. Знаят какво се опитваме да вършим и са всички дружно ”, стартира Хубчев.

„ За мен подходихме към мача малко по различен метод, без да се концентрираме какъв брой е значим за нас. Предпочетохме да работим върху някои тактически неща. Мисля, че се получи. За мен по-радващо е, че към този момент втори мач този тим демонстрира морал. Второто полувреме изчакахме нашия миг, с цел да отбележим трети гол. Много работа ни чака, няма кого да заблудя тук ”.

„ Помогна ни аленият картон. Такива мачове са по-трудни, изключително, в случай че тимът стои добре в отбрана. Спартак не се прибраха да се пазят, прави им чест. Ние направихме това, което трябваше и продължаваме да чакаме по-добро развиване ”.

„ Познавам Калоян Кръстев сносно. Знам какво може, когато е в топ форма. Показа дребна част. Научавам с изненада, че дълго време е имал травми. Дори се наложи нашият лекар да реагира. Той би трябвало да се излекува. Говорили сме, споделил съм за мен какви са най-ценните му качества ”.

„ Мисля, че не играе роля дали гостуваме или сме домакини. Отборът би трябвало да бъде построен изцяло, с цел да имаме по-солидно наличие в отбрана ”, приключи той.  
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР