Треньорът на бе разочарован след загубата с 0:2 в първия

...
Треньорът на бе разочарован след загубата с 0:2 в първия
Коментари Харесай

Нагелсман: Подобни грешки се наказват на това ниво

Треньорът на бе отчаян след загубата с 0:2 в първия мач с на 1/8-финала в Шампионската лига. Две огромни неточности в защита помогнаха на мърсисайдци да стигнат до триумфа. Наставникът съобщи, че сходни неточности на такова равнище постоянно се санкционират.

" Смятам, че първото полувреме бе относително ръвностойно. Очевидно Ливърпул владееше повече топката, само че не мисля, че имаха доста положения в офанзива. Петер направи едно избавяне, до момента в който ние ударихме греда. Не бяхме задоволително смели при владеенето на топката, колкото през второто полувреме, в което бяхме надалеч по-добри и създадохме доста положения. За страдание направихме две луди неточности, които постоянно се санкционират на това равнище. -лошото е, че имахме проблем при завършването на офанзивите. Трябва да приказваме повече за това, в сравнение с за грешките в защита. Но това е част от играта. Все отново считам, че играхме добре ", съобщи Нагелсман.

Той разяснява и какви са възможностите на отбора му в реванша.

" Ясно е, че би трябвало да вкараме най-малко два гола, с цел да докараме нещата до продължения. Мачът стартира от 0:0, а през днешния ден показахме, че можем да се противопоставим на Ливърпул и да сътворяваме положения. Трябва да създадем същото и в реванша и да ограничим грешките до най-малко ", добави експертът.
Шампионска Лига 1/8 кръг, вторник 16 февруари  Република България Лайпциг 0:2краен резулат  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР