Треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман ще направи промени в

...
Треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман ще направи промени в
Коментари Харесай

Нагелсман прави промени в Байерн

Треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман ще направи промени в състава на водача в Бундеслигата за утрешния дуел против Аугсбург, защото не всички играчи са здрави, предава ДПА.

Нагелсман съобщи, че нападателят Ерик Максим Чупо-Мотинг " няма да бъде в тима заради проблеми с гърба ", а Матайс де Лихт, Томас Мюлер, Кингсли Коман и Леон Горецка " са преуморени ".

" Ще решим на следващия ден кой ще може да започва. Ще сменим малко играчите в състава ", посочи треньорът на " баварците ".

Байерн победи в средата на седмицата Пари Сен Жермен с 2:0 и се класира за четвъртфиналите на Шампионската лига. Изравнени на върха на таблицата по точки с Борусия Дортмунд, първенците в този момент се сблъскват с баварския противник Аугсбург, който е в долната половина, само че им нанесе едно от единствено двете провали в шампионата този сезон през септември.

" Стилът на игра на Аугсбург ни основава проблеми. Измислихме проект по какъв начин да реализираме триумф. Мисля, че сме доста добре готови за мача. Никога не е елементарно след дуел от Шампионската лига. Първата част от срещата ще бъде решаваща ", сподели още Нагелсман.

Очакваното неявяване на някои играчи предлага опция за други, които в последно време стартират най-вече от аварийна пейка, най-много нападателите Садио Мане, Лерой Сане и Серж Гнабри, които означиха против ПСЖ.

" Проведохме прелестен диалог и по-късно той игра добре и вкара гол. Важно е да предаваш верния език на тялото. Беше ужасно, той се разписа и остави доста положително усещане като цяло ", разяснява Нагелсман за Гнабри.

Треньорът също по този начин разкри, че Жоао Канело ще стартира титуляр след изявеното от него отчаяние по отношение на ролята му на запаса.

" Ще му бъде даден късмет да стартира срещата. Той постоянно е реагирал позитивно. Имаше единствено една подготовка, в която не беше добре, само че по-късно разговарях с него и това в действителност му оказа помощ ", добави треньорът на Байерн.

 
 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР